drag and drop website builder

Uz vrhunsku zvučnu i toplinsku izolaciju Salamander PVC profili koje ugrađujemo su iznimno laki za održavanje. Osim standardne bijele boje u ponudi se nalaze još i drveni dekori te široka palata ostalih boja. Sigurnost jamče okovi vrhunske kvalitete.

Eurookna PVC stolarija Salamander

Salamander bluEvolution

Koristimo najmodernije sustave ekološki prihvatljivih PVC profile tvrtke Salamander (Made in Germany) koji udovoljavaju svim zahtjevima moderne gradnje.

Prozori proizvedeni od Salamander profila su trajni, jednostavni za održavanje i otporni na različite vremenske uvjete. Nije im potrebna naknadna obrada.

Prozori od plastičnih materijala su već u samom procesu proizvodnje višestruko isplativi, jer izvanredne osobine modernih višekomornih Salamander profila štede toplinsku energiju, a glatka površina Salamander profila olakšava održavanje.

Naši prozori pružaju preventivnu protupožarnu zaštitu, jer materijal djeluje tako da u prvoj fazi izbijanja požara sprečava njegovo daljnje širenje. Prozori su ojačani čeličnim elementima, imaju ugrađene posebno razvijene sigurnosne okove i na taj način sigurni su od provale.

Moguća je ugradnja svih vrsta stakala za toplinsku i zvučnu izolaciju koju nudi staklarska industrija.

bluEvolution je prozorski sustav budućnosti - visina profila od samo 118 mm daje prozoru više svjetla, dok PVC materijal omogućuje ekološku održivost uz mogućnost 100% recikliranja PVC-a.


PVC PROZORI I ROLETE

  • Sustav s 6 komora u krilu za povećana toplinska i izolacijska svojstva
  • Debljina stakla do 41 mm
  • Moderan dizajn, zakošene površine te zaobljeni unutarnji i vanjski bridovi 
  • Uvučena brtva koja se vari zajedno sa profilima (standardno sive boje)
  • Velik izbor priključnih profila za razne situacije ugradnje
  • Velika komora za čelično ojačanje
  • Dizajnirane unutarnje letvice za ostakljenje
  • Krilo poluzamaknutih ploha
  • Dvije uvučene brtve za visoku izolaciju
  • Jednostavnim recikliranjem profila i brtvi u funkciji zaštite okoliša
Eurookna PVC rolete

Rolete
 U ponudi imamo rolete koje mogu biti ugrađene na PVC i Alu stolariju. Rolete Vam uz zaštitu od sunca i mogućnost potpunog zamračivanja prostorije pružaju dodatnu toplinsku te zvučnu izolaciju. U ponudi imamo fiksne te rolete na izbačaj. Rolete mogu biti pogonjene uz standardnu gurtnu sa elektro motorom na daljinski i bez daljinskog upravljača.


PVC ULAZNA I BALKONSKA VRATA

Glavna ulazna vrata su oku privlačan dio kućne fasade te s jedne strane naglašavaju karakter i namjenu kuće, a s druge strane moraju osigurati visok stupanj zaštite od provala.
Glavna karakteristika naših vrata je stabilnost i otpornost, koju Salamander postiže zahvaljujući zavarljivim kutnim PVC spojevima čime je osigurana nerazdvojivost okvira u kutnim dijelovima.
Salamander vrata pružaju iznimnu zaštitu od vremenskih neprilika, buke i prašine dok peterostruko zaključavanje onemogućava neželjenim gostima ulazak u kuću.
Proizvodimo jedno i više krilna vrata sa fiksnim i pomičnim bočnim dodacima te oberlihtom, sa otvaranjem prema van ili prema unutra.
Eurookna PVC vrata
PVC klizna vrata osim što ispunjavaju estetske i sigurnosne zahtjeve, ona su neusporedivo postojanija i dugotrajnija od stolarije od drva ili metala, a u prilog im svakako ide i činjenica da ne traže nikakvu naknadnu zaštitu bojenjem.
Zastakljena PVC klizna vrata predstavljaju idealno rješenje kada se ugrađuju između dnevne sobe i terase ili kao balkonska vrata jer za otvaranje zauzimaju izuzetno malo prostora.
Čestu praktičnu primjenu nalaze i u ugostiteljskim objektima gdje PVC klizna vrata razdvajaju unutrašnji dio od terase.
Ovisno o vašim potrebama, krila PVC kliznih vrata mogu biti:
• prozirna, s ugrađenim staklom preko cijele površine vrata
• poluprozirna, s kombinacijom staklenih površina i panela
• potpuno zatvorena panelima
EWurookna PVC klizne stijene balkonska vrata

KLIZNE I HARMO STIJENE

Klizne i harmo stijene 
U ponudi imamo harmo stijene koje mogu biti sa više krila koja se preklapaju jedno na drugo u jednu stranu. Ovim načinom otvaranja možemo dobiti veliki svijetli otvor koji otvaranjem krila postaje otvoreni prostor bez zapreka.

U ponudi imamo klizne stijene koje mogu biti jednokrilne ili dvokrilne. U drugoj polovici klizne stijene ugrađuje se fiksno staklo, ali se može staviti i krilo sa klasičnim otvaranjem.

Eurookna PVC harmo i klizne stijene

KOMARNICI, KLUPČICE, GRILJE

Eurookno PVC komarnici klupčice

Komarnici
U ponudi imamo fiksne te rolo komarnike koji mogu biti i integrirani u kutiji za rolete. Ukoliko se odlučite naknadno za rolo komarnik on se može elegantno ugraditi i na već montiranu stolariju.


Klupčice
U ponudi imamo ALU vanjske te plastične unutarnje klupčice u više boja. Klupčice mogu biti ugrađene prilikom montaže stolarije a može se ugraditi i naknadno.

Kontaktirajte nas

Eurookna j.d.o.o. Grižanska 21a (Dubrava) Zagreb
tel: 098 620 099, (01) 2850 790 email: info@eurookna.hr

© Copyright 2018 Eurookna j.d.o.o.  - Sva prava pridržana
/ Izrada: Udruga 'Arts' /